Varovanje osebnih podatkov

Upravljalec osebnih podatkov

Dokument predstavlja pravno obvestilo spletnega mesta arsismundi.com.
ARSIS MUNDI, ANDREJA ŠOLAR, UMETNIŠKO UPRIZARJANJE S.P.
ŠIŠENSKA CESTA 7
1000 Ljubljana
Matična št.: 8703566000
Davčna št.: 48711004
Telefon: 041 344 667
Elektronski naslov: info@arsismundi.com

Varovanje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot določenega ali določljivega posameznika. Uporabnik je določljiv takrat, ko ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za uporabnikovo fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto.

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam ne potrebujete posredovati, vendar pa vam v tem primeru ne moremo zagotavljati izvedbo določenih storitev. Vsi podatki, ki jih potrebujemo za izvedbo posamezne storitve so za to storitev obvezni.

ARSIS MUNDI s.p. ravna z zbranimi osebnimi podatki skladno z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov, ki urejajo obdelavo, postopke in ukrepe zavarovanja, vključno z odgovornostjo in nadzorom v procesu njihove obdelave. ARSIS MUNDI s.p. se zavezuje k trajnemu ravnanju vseh osebnih podatkov vseh uporabnikov in vseh storitev, ki jih zagotavlja, v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkov, ki veljajo v Republiki Sloveniji.

Kontaktni obrazec oziroma posredovanje sporočila

Na spletni strani nam lahko preko kontaktnega obrazec posredujete ime, naslov, elektronski naslov in telefon. Odgovor vam posredujemo preko elektronske pošte ali telefona.
Podatke uporabimo zgolj za komunikacijo z vami glede zagotavljanja naših storitev in odgovarjanja na vaše povpraševanje oziroma sporočilo.

Hramba vaših podatkov

Vsi omenjeni podatki, se shranjujejo na elektronskih naslovih podjetja ARSIS MUNDI s.p. in jih hranimo dokler imamo z uporabnikom poslovno komunikacijo. Dostop do njih ima izključno podjetje ARSIS MUNDI s.p..

Vaše osebne podatke pridobivamo preko kontaktnega obrazca. Uporabljamo jih za potrebe komunikacije (npr.: ponudba, prijavnica za tečaj…) in jih ne posredujemo tretjim osebam ali tržimo.

Če želite izbris vaših podatkov, z vsemi vašimi podatki ali več informacij o varovanju osebnih podatkov, kontaktirajte urednika spletne strani arsismundi.com, na elektronski naslov: info@arsismundi.com. Na vašo zahtevo bomo podatke izbrisali v najkrajšem možnem času.